Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer

Vragen over medaille/aandenken

Vragen en antwoorden over medaille/aandenken

Vierdaagse

Krijg ik een ‘Vierdaagse' kruisje als ik meedoe? / Krijg ik een herinnering als ik hem heb uitgelopen?

Helaas is het niet mogelijk om het officiële Vierdaagse kruisje te verdienen bij voltooiing van De Alternatieve Vierdaagse. Dit is namelijk een door de staat erkende onderscheiding, met bijbehorende regels om die te mogen ontvangen. Maar een uniek aandenken aan deelname aan deze bijzondere alternatieve 'Vierdaagse 2021' editie kun je hier bestellen: Webshop

Bij inschrijving heb ik geen pakket besteld. Kan ik later nog een medaille of een pakket bestellen?

Ja in de webshop zijn de items zolang de voorraad strekt nog na te bestellen.

Waarom zijn er twee medailles? 

Er is een unieke medaille voor de afstanden 5,10 en 20 km én een medaille voor 30, 40 en 50 km die als de officiële Vierdaagse afstanden gelden. Bij inschrijving kun je een medaille naar keuze bestellen. 

Is het aandenken van De Alternatieve Vierdaagse per afstand verschillend?

Er is een unieke medaille voor de afstanden 5,10 en 20 km én een medaille voor 30, 40 en 50 km die als de officiële Vierdaagse afstanden gelden. Bij inschrijving of in de webshop kun je een medaille naar keuze bestellen.

Tot wanneer kan ik de medaille bestellen?

Tot en met 25 juli 23:59 kun je via onderstaande link je medaille bestellen. Loopt er iemand met je mee zonder dat hij of zij in het bezit is van een smartphone /de app? Dan kun je voor hem/haar ook een medaille bestellen. Link naar webshop.

Ik heb de medaille besteld, wanneer wordt deze geleverd?

Medailles die voor 5 juli 2021 besteld zijn worden vanaf 20 juli verzonden. Alles daarna ontvang je binnen 14 dagen na afronding van De Alternatieve Vierdaagse via de post.

Terug naar overzicht veelgestelde vragen