Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer

Verdien je contributie terug met Oad (t.w.v. €29,50)

Niet alleen in Nederland, maar ook in het buitenland kunnen wandelaars hun hart ophalen. Boek nu je (wandel)reis bij Oad Touroperating B.V. en verdien je contributie terug!

Header | /wandelvoordeelpas-korting-oad

Het is goed toeven voor wandelaars in Nederland. Maar ook over de grens liggen vele mooie wandelgebieden. Oad neemt je graag mee. Boek nu een (wandel)reis en ontvang als KWBN-lid je lidmaatschapsgeld à €29,50 terug!*

Let op: deze actie is geldig voor KWBN-leden die het alles-in-1-pakket hebben.

wandelen

Wandelvakantie

Een wandelvakantie is voor velen de ideale combinatie van actief bezig zijn en veel zien. Geniet op een ontspannen manier van schitterende landschappen en vergezichten. Ga met Oad mee wandelen in Schotland en laat je verrassen door de bijzondere eilanden Kerrera, Mull en Iona. Kies je voor Duitsland, dan wandel je door de indrukwekkende landschappen in het Westerwald. En wat te denken van het schitterende Salzburgerland in Oostenrijk, waar je onder leiding van een ervaren gids bijzondere wandelingen maakt? En dat met €29,50 korting voor KWBN-leden.

Reis naar schitterende wandelevenementen

Wist je trouwens dat er ook buiten Nederland bijzondere wandelevenementen georganiseerd worden? Samen met KWBN biedt Oad arrangementen aan naar deze evenementen. Ga met Oad naar Mallorca en neem deel aan de Wandel 4Daagse Mallorca. Of geniet van de Spaanse zon tijdens de Marbella 4 Days Walking en een excursie naar de Caminito del Rey. Ook op deze arrangementen krijgen KWBN-leden €29,50 korting bovenop de €20 ledenvoordeeel die je al kreeg.

Korting op andere Oad-reizen

Maar ook als je toe bent aan een mooie busrondreis, 5-daagse stedentrip, riviercruise of actieve fietsvakantie krijg je bij jouw boeking bij Oad een korting ter waarde van je lidmaatschapsgeld (€ 29,50).

Hoe krijg je korting?

Ga naar www.oad.nl en kies jouw reis uit. Vul bij het boeken de KWBN-actiecode in (deze vind je op de websitepagina waarvan alle leden het adres ontvingen bij de verzending van de Wandelvoordeelpas)** en het genieten kan beginnen!

Voorwaarden

 1. De voorwaarden zijn van toepassing op de actie ‘ledenvoordeel KWBN’ van Oad Touroperating B.V. (hierna ‘Oad’).
 2. Het ‘ledenvoordeel’ bestaat uit: bij boeking krijgt men d.m.v. een speciale code € 29,50 korting totaal per boeking.
 3. De actie is geldig bij een nieuwe boeking van een meerdaagse reis uit ons zomerprogramma. Het vertrek van de reis ligt tussen 01-01-2020 en 30-11-2020.
 4. De minimale reissom van de boeking dient € 499,- te bedragen.
 5. Deze korting is geldig i.c.m. de € 20,- korting die men al krijgt als ze lid zijn van de KWBN.
 1. Bij een boeking via oad.nl dient de actiecode direct bij de afhandeling ingevoerd te worden. De actiecode wordt automatisch verwerkt.
 2. Deze actie is niet van toepassing op Disneyland® Paris, ‘lezersaanbiedingen’, hotelarrangementen, eigen vervoersreizen, verre reizen buiten Europa en groepsreizen op maat.
 3. De waarde van het aanbod kan nimmer leiden tot enige uitkering in de vorm van contante betaling of anderszins, noch kan deze in geval van annulering na het aangaan van enige reisovereenkomst leiden tot restitutie in contanten of een nieuwe korting.
 4. In geval van annulering van de reisovereenkomst, geldt het aanbod niet ter dekking van de annuleringskosten of enige andere kostenpost.
 5. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere kortingsacties en -regelingen van Oad, tenzij na uitdrukkelijk en schriftelijk akkoord door Oad.
 1. In gevallen waarin dit reglement niet voorziet beslist Oad.
 2. Deelname aan de actie betekent instemming met de gestelde voorwaarden.

©2019 Oad Touroperating B.V. Alle rechten voorbehouden. Drukfouten- en wijzigingen voorbehouden.

* De teruggave van € 29,50 wordt verrekend als korting op de reis. Deze korting is alleen geldig op meerdaagse rondreizen met een minimale waarde van €499,-.
** Heb je het adres van de websitepagina niet meer? Vraag deze dan op per e-mail: info@kwbn.nl. Vermeld in de mail je naam, geboortedatum en je lidmaatschapsnummer (deze staat op je Wandelvoordeelpas). Bellen kan ook op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur naar: 024 - 365 55 75. Zorg dat je bovenstaande gegevens bij de hand hebt.