Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer

Korting op jouw eigen fotoboek bij Fotofabriek

Leg jouw mooiste wandelingen vast in een Fotoboek Hardcover A4 van Fotofabriek. Als lid van KWbN krijg je 13 euro korting op jouw eigen fotoboek. Hier lees je meer over deze korting.

CR | Header /fotofabriek
fotoboek

Een fotoboek maken met korting

Maak een fotoboek op A4 formaat met 24 pagina’s en een stevige hardcover omslag. Upload je mooiste wandelfoto’s via de Online Editor, voeg tekst toe en bestel jouw Fotoboek Hardcover A4 van € 28,99 voor maar € 15,99. Let op deze korting geldt alleen voor leden van KWbN.

Fotofabriek

Bij Fotofabriek kun je met eigen foto’s gemakkelijk en snel een fotoboek maken of fotoalbum ontwerpen, maar ook andere fotoproducten zoals kalenders, kaarten, diverse cadeaus en vele verschillende wanddecoraties kun je bij Fotofabriek bestellen.

Best getest

Al acht jaar op rij is Fotofabriek verkozen tot beste fotoboekenproducent van Nederland. Ook in 2020 werd Fotofabriek beoordeeld met een dikke 9. Fotofabriek scoort hoog op kwaliteit, levertijd en service.

Gemakkelijk en snel

Fotoboeken van Fotofabriek kun je gemakkelijk en snel in de Online Editor ontwerpen. Deze online tool is eenvoudig te gebruiken op computers, smartphones en tablets.

  1. Open de Online Editor
  2. Ga naar de Fotoboeken, kies voor hardcover en bepaal of je een liggend of staand fotoboek wilt maken
  3. Plaats foto's en voeg tekst toe
  4. Tevreden? Rond de bestelling af

Hoe krijg je de korting?

Al lid van KWbN?

Als je lid bent van KWbN, dan heb je bij jouw Wandelvoordeelpas een brief met de link naar onze speciale ledenpagina ontvangen. Op deze pagina vind je de kortingscode van Fotofabriek. Heb je deze brief niet meer? Stuur dan even een mail naar info@kwbn.nl.

Nog geen lid van KWbN?

Meld je aan en krijg de Wandelvoordeelpas met behalve deze korting bij Fotofabriek nog veel meer voordelen! Klik op deze link om lid te worden van KWbN.

Actievoorwaarden

  • Geldig t/m 31 december 2021
  • Kan niet met terugwerkende kracht worden toegepast
  • Korting wordt verrekend in de kassa
  • Alleen geldig op geselecteerde producten

* kortingscode invullen tijdens stap 3 in de winkelwagen voor de verrekening van de korting.

Maak je fotoboek
fotofabriek