Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer

Uitgebreide verzorging op KWbN Rustpost bij de Vierdaagse Nijmegen

Op deze pagina vind je nog de informatie over KWbN tijdens de Vierdaagse Nijmegen in 2022. Zodra er informatie bekend is over de editie van 2022, vind je dit op deze pagina.

Header | /vierdaagse-nijmegen

De 104de Vierdaagse Nijmegen komt eraan! Van 19 t/m 22 juli 2022 beleven weer tienduizenden wandelaars de ‘Walk of the World’. Loop jij ook mee? Dan heeft de Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWbN) speciale acties voor leden en niet-leden. Binnenkort vind je op deze pagina meer informatie over de KWBN Rustpost in 2022.

 

Ben je KWbN-lid?

KWbN ontvangt al haar Vierdaagselopende leden graag op de KWbN Rustpost. Als lid krijg je gratis toegang tot het voorste gedeelte. Hier zijn zitplaatsen en toiletten. Wil je extra verzorging? Dan kun je het Vierdaagse Pluspakket bestellen. Met het Pluspakket krijg je onder meer tijdens iedere etappe te eten en te drinken en zijn er overdekte zitplaatsen.

Nog geen KWbN-lid?

Wil je optimaal kunnen genieten van de Vierdaagse? Bestel dan het KWbN Vierdaagse Pluspakket of het Vierdaagse Pakket. Hiermee kun je vier dagen terecht op de KWbN Rustpost langs de route en gebruik maken van alle voordelen, zoals zitgelegenheid en spierverzorging. Bovendien ontvang je een gratis KWbN-lidmaatschap tot eind 2022.