Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer

Veelgestelde vragen over de inschrijving voor Via Vierdaagse

Bekijk hier of jouw vraag ertussen zit.

vierdaagse
viavierdaagse

Wat zijn de voordelen van deelname aan Via Vierdaagse?

Door deel te nemen aan Via Vierdaagse ben je allereerst verzekerd van een startbewijs voor de Vierdaagse Nijmegen. Via Vierdaagse zorgt voor een goede begeleiding zodat jij als debutant van de Vierdaagse Nijmegen goed voorbereid aan de start verschijnt. Hierdoor vergroot je de kans op een succesvolle deelname. Bij de training en begeleiding krijg je support via de speciale Via Vierdaagse app. Wekelijks ontvang je via de app 2 tips en de trainingsaccenten per week. Iedere deelnemer ontvangt een trainingsschema op maat en kan op ieder moment van de dag om deskundig advies vragen aan professionele begeleiders via WhatsApp. Tijdens de Vierdaagse kun je 4 dagen terecht op de KWBN Rustpost langs de route. Hier ontvang je iedere dag eten en drinken en je kunt gebruik maken van een professionele massage of blaarbehandeling van het Rode Kruis.

Wat zijn de voorwaarden voor deelname aan Via Vierdaagse 2022?

Deelnemers worden toegelaten als zij de Vierdaagse Nijmegen nog niet eerder succesvol hebben uitgelopen.

Hoe kan ik mij inschrijven voor Via Vierdaagse 2022?

Begin februari start de inschrijving voor Via Vierdaagse 2022 op deze website. Vul het inschrijfformulier volledig in, ga akkoord met de voorwaarden en voldoe de deelnamekosten via iDEAL. Direct na succesvolle inschrijving en betaling ontvang je per e-mail een bevestiging. Met deze bevestiging ben je ook verzekerd van een startbewijs voor de Vierdaagse Nijmegen. Je hoeft je dus niet apart in te schrijven via de website van Stichting DE 4DAAGSE.

Wat kost deelname aan Via Vierdaagse 2022?

Het inschrijfgeld voor Via Vierdaagse 2022 bedraagt €249,- voor niet-leden. Leden van KWBN betalen €219,-.

Hoe en wanneer moet ik het inschrijfgeld betalen?

Bij inschrijving betaal je direct het verschuldigde bedrag via iDEAL. Het is niet mogelijk om op een andere manier te betalen.

Voor welke afstand kan ik mij inschrijven bij Via Vierdaagse 2022?

De 104de Vierdaagse kent drie dagelijks af te leggen afstanden: 30, 40 en 50 km. Afhankelijk van je leeftijd en geslacht kun je tussen bepaalde afstanden kiezen. De gekozen afstand is voor alle wandeldagen bindend, het is dus niet toegestaan om van afstand te wisselen. Meer informatie over het reglement van de 104de Vierdaagse is te vinden op de website van Stichting DE 4DAAGSE.

Wanneer wordt bekend of ik bij de Via Vierdaagse-deelnemers zit?

Bij de inschrijving geldt: vol is vol. Bij succesvolle inschrijving ontvang je direct een bevestiging per e-mail. Deze bevestiging is het bewijs dat je één van de Via Vierdaagse-deelnemers bent. Bij onvoldoende deelnemers behoudt de organisatie zich het recht voor het project te annuleren. Mocht dit het geval zijn, dan word je hiervan per mail op de hoogte gebracht. Meer informatie hierover vind je in het reglement van Via Vierdaagse.

Hoe weet ik of ik succesvol ben ingeschreven voor de 104de Vierdaagse Nijmegen?

Als je jezelf succesvol hebt ingeschreven en dus ook via iDEAL hebt betaald voor Via Vierdaagse, ontvang je binnen 24 uur per e-mail een bevestiging van inschrijving. Op dat moment ben je ook ingeschreven voor de Vierdaagse. Van Stichting DE 4DAAGSE ontvang je binnen enkele weken je startbewijs per e-mail, ook ontvang je van Stichting de 4DAAGSE een mail met je registratienummer voor de 104de Vierdaagse. Met dit registratienummer kun je inloggen op de website van de Vierdaagse: www.4daagse.nl. Op Mijn Vierdaagse zie je een overzicht van je inschrijving voor de 104de Vierdaagse.

Is het mogelijk om voor meerdere personen tegelijk in te schrijven?

Het is niet mogelijk om voor meerdere personen tegelijk in te schrijven. Alle deelnemers moeten zich individueel inschrijven.

Moet ik mij ook nog inschrijven bij Stichting DE 4DAAGSE?

Nee. Wanneer je bent toegelaten tot Via Vierdaagse 2022 ben je in het bezit van een gegarandeerd startbewijs voor de Vierdaagse Nijmegen. Je hoeft je niet meer apart aan te melden.

Mijn inschrijving voor Via Vierdaagse is mislukt, hoe komt dat?

Deelname aan Via Vierdaagse is alleen mogelijk als je de Vierdaagse Nijmegen nooit eerder succesvol hebt uitgelopen. Wanneer je niet voldoet aan deze voorwaarde wordt de inschrijving geweigerd. Een andere mogelijkheid is dat jouw iDEAL-betaling niet meteen lukt, omdat het iDEAL-systeem of het systeem van jouw bank enige tijd hapert. In dat geval kun je het beste even wachten en het op een later tijdstip opnieuw proberen. Is er van deze oorzaken geen sprake, dan kun je een e-mail sturen naar info@viavierdaagse.nl.

Is het mogelijk om mij na inschrijving nog af te melden?

Indien er van deelname wordt afgezien, bestaat er tot 14 werkdagen na het moment van inschrijving recht op restitutie van het inschrijfgeld, daarna niet meer. Betaald inschrijfgeld wordt onder aftrek van kosten voor administratie en zonder aanspraak op vergoeding van rente geretourneerd.

Is mijn inschrijving overdraagbaar?

Iedere inschrijving is strikt persoonlijk en dus niet overdraagbaar. Wanneer je uiteindelijk niet mee kunt doen, komt je startbewijs voor de Vierdaagse te vervallen.

Wanneer krijg ik mijn Via Vierdaagse sportcap?

Als deelnemer aan Via Vierdaagse krijg je een exclusieve Via Vierdaagse sportcap. De sportcaps worden uitgereikt tijdens de praktijkbijeenkomsten.

In 2020 was ik deelnemer aan Via Vierdaagse. Wat zijn dit jaar mijn opties?

Deelnemers aan de 104de 4Daagse 2020 zijn automatisch ingeloot voor de 104de 4Daagse 2022. Je moet jezelf wel nog inschrijven! Voor verdere informatie over inschrijving van De 104de 4Daagse 2022 verwijzen we je graag door naar www.4daagse.nl. Als je lid bent gebleven van KWBN ontvang je € 5 korting op je inschrijving. 

Omdat je nog niet eerder De 4Daagse uitgelopen hebt kun je ook besluiten wederom deel te nemen aan Via Vierdaagse 2022.