Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Nieuws

Terugblik op de Wandelchallenge - Ga AAN tegen kanker

Van 29 augustus tot en met 13 september organiseerden Wandel.nl en KWF de wandelchallenge "Ga AAN tegen kanker". In deze periode hebben honderden deelnemers hun wandelingen geregistreerd via de Wandel.nl app. Samen hebben we talloze stappen gezet tegen kanker en laten zien dat we in beweging komen voor een betere toekomst.

KWF Wandel Tegen Kanker EF R8175

Complimenten aan iedereen die heeft deelgenomen! Jullie hebben laten zien hoe krachtig we samen kunnen zijn. Iedere wandeling, groot of klein, heeft bijgedragen aan het vergroten van bewustzijn rondom kanker en het ondersteunen van het werk van KWF.

Blijf bijdragen: Doe een eenmalige donatie aan KWF

Hoewel de challenge is afgelopen, gaat het werk van KWF door. Jouw steun blijft hard nodig. Door een eenmalige donatie te doen aan KWF, help je onderzoek mogelijk te maken en draag je bij aan betere behandelingen en preventie. Elke donatie, hoe klein ook, maakt een verschil.

Doe nu een eenmalige donatie en steun KWF!

Waarom jouw donatie belangrijk is

Met jouw bijdrage steun je baanbrekend onderzoek naar kanker, dat levens kan redden. KWF zet zich in tegen kanker. Maar vooral vóór het leven. Zodat iedereen het leven zoveel mogelijk kan leven. Of je nu kanker hebt, van kanker genezen bent, iemand in je omgeving kent met kanker, niet meer beter wordt of wil weten wat je zelf kan doen om kanker te voorkomen. KWF is er voor iedereen.

Samen in beweging 

Kanker raakt ons allemaal, direct of indirect. Of je nu hebt deelgenomen aan de wandelchallenge of op een andere manier betrokken bent, je laat zien dat je niet stil blijft staan, maar in beweging komt voor een betere toekomst. Elke stap en elke bijdrage helpt het bewustzijn rondom kanker te vergroten en ondersteunt het belangrijke werk van KWF. Samen kunnen we echt het verschil maken.